Reviews over Camsites

  Van Top naar Flop - Review over MyFreeCams

  Leuke site met veel modellen. Was makkelijk in gebruik en betalen kon via iDeal (en vele andere manieren). Nu kun je alleen nog credits kopen met een creditcard, of een bankoverschrijving (waarbij je minimaal voor 300 euro in een keer moet kopen). Kom er dus helaas niet meer.

  Sterke punten
  Veel modellen

  Zwakke punten
  Alleen betalen met creditcard

  lot of scammers - Review over XCams

  Almost all dutch speaking performers speak as much dutch as the pope

  Sterke punten
  It used to be good a long time ago

  Zwakke punten
  Almost all colombian, and russian models. Almost all 10 credits a min. (expensive) First thing they ask is go in vip wich means 20 credits a minute. (€ 4,-) .And the russian/ucraine models stay clothed.

  Oplichting - Review over Cam4

  Mensen trap hier niet in alles wat je verdiend hebt en je wilt laten uitbetalen krijg je niet 1 grote oplichting hoop dat ik op deze manier anderen hiervoor kan waarschuwen

  Sterke punten
  0 sterren kan ik niet geven maar deze site verdiend helemaal geen sterren

  Zwakke punten
  Niet uitbetalen

  Oplichting - Review over Cam4

  Als je op deze site gaat om uit te zenden kan je tokens krijgen van bezoekers die deze moeten kopen. Ontvangen tokens kunnen omgezet worden in geld. Maar als je dit geld wilt laten uitbetalen is er altijd wat.......geld nooit ontvangen dus kopers van tokens....pas op! Oplichting!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  goldmembership ben je gewoon geld kwijt - Review over Cam4

  Met goldmembership ben je gewoon geld kwijt. Dit moet er uit. Camera werkt niet en privé kan je ook niet.

  Sterke punten
  gratis chatten, leuke functies

  Zwakke punten
  goldmembership doet niets, geen uitleg in FAQ, je kan je geld niet afhalen, vrouwen vragen te veel fooien

  Gewoon proberen - Review over IsLive

  Hey ik heb een super goede tip voor alle Dames. Probeer eens webcammen. Ik moest er zelf eerst helemaal niks van hebben maar toch een keer uit nieuwsgierigheid aangemeld. Ik dacht het is alleen voor bepaalde dames maar het viel me enorm mee! 2 maanden later heb ik me baan opgezegd want verdien nu in 2 dagen waar ik eerst een week voor moest werken. Ik bepaal zelf hoe ver ik ga, wanneer ik werk, hoe lang ik werk en met wie ik chat. Zelfs zonder me gezicht te laten zien verdiende ik al makkelijk het dubbele van me normale job. Ik vind het inmiddels zelfs hartstikke leuk om te doen en ben nu zelfstandig ondernemer en kan eindelijk eens echt sparen voor me doelen. Heb zelfs een soort fans die elke dag terug komen waar ik het gewoon leuk mee heb en ondertussen verdien ik veel geld. Ben nu van niemand meer afhankelijk en vaste lasten maak ik me nooit meer druk om. Een auto in 1 keer kopen en op vakantie naar Curacao zijn voor mij geen verre dromen meer maar kan ik dit jaar al doen. Het zal echt niet voor iedereen wat zijn maar ik ben er echt heel erg blij mee. Mocht je vragen hebben of meer willen weten stuur me dan een bericht. Het is volledig anoniem en als je de link hieronder gebruikt om je aan te melden en mij een bericht stuurt dat het aanmelden gelukt is kan ik je overal bij helpen. Met vriendelijke groet Ashley.

  Sterke punten
  Eigen baas

  Zwakke punten
  Geen meekijkers in Vip

  Gewoon proberen - Review over XCams

  Hey ik heb een super goede tip voor alle Dames. Probeer eens webcammen. Ik moest er zelf eerst helemaal niks van hebben maar toch een keer uit nieuwsgierigheid aangemeld. Ik dacht het is alleen voor bepaalde dames maar het viel me enorm mee! 2 maanden later heb ik me baan opgezegd want verdien nu in 2 dagen waar ik eerst een week voor moest werken. Ik bepaal zelf hoe ver ik ga, wanneer ik werk, hoe lang ik werk en met wie ik chat. Zelfs zonder me gezicht te laten zien verdiende ik al makkelijk het dubbele van me normale job. Ik vind het inmiddels zelfs hartstikke leuk om te doen en ben nu zelfstandig ondernemer en kan eindelijk eens echt sparen voor me doelen. Heb zelfs een soort fans die elke dag terug komen waar ik het gewoon leuk mee heb en ondertussen verdien ik veel geld. Een auto in 1 keer kopen en op vakantie naar Curacao zijn voor mij geen verre dromen meer maar kan ik dit jaar al doen. Het zal echt niet voor iedereen wat zijn maar ik ben er echt heel erg blij mee. Mocht je vragen hebben of meer willen weten stuur me dan een mailtje. Met vriendelijke groet Ashle

  Sterke punten
  Goede verdiensten en bepaal je eigen werktijden. Je kan meer verdienen in vip.

  Zwakke punten
  free chat optie

  Topper - Review over Cam4

  Dit is toch 1 van mijn favoriete camsites. Instappen kost helemaal niets en je kunt prachtig kijken of er dames of koppels zijn die hot zijn.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  af en toe reclame