• Met goldmembership ben je gewoon geld kwijt. Dit moet er uit. Camera werkt niet en privé kan je ook niet.

  Sterke punten
  gratis chatten, leuke functies

  Zwakke punten
  goldmembership doet niets, geen uitleg in FAQ, je kan je geld niet afhalen, vrouwen vragen te veel fooien

  Door mxx op 29 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Gewoon proberen - Review over IsLive

  Hey ik heb een super goede tip voor alle Dames. Probeer eens webcammen. Ik moest er zelf eerst helemaal niks van hebben maar toch een keer uit nieuwsgierigheid aangemeld. Ik dacht het is alleen voor bepaalde dames maar het viel me enorm mee! 2 maanden later heb ik me baan opgezegd want verdien nu in 2 dagen waar ik eerst een week voor moest werken. Ik bepaal zelf hoe ver ik ga, wanneer ik werk, hoe lang ik werk en met wie ik chat. Zelfs zonder me gezicht te laten zien verdiende ik al makkelijk het dubbele van me normale job. Ik vind het inmiddels zelfs hartstikke leuk om te doen en ben nu zelfstandig ondernemer en kan eindelijk eens echt sparen voor me doelen. Heb zelfs een soort fans die elke dag terug komen waar ik het gewoon leuk mee heb en ondertussen verdien ik veel geld. Ben nu van niemand meer afhankelijk en vaste lasten maak ik me nooit meer druk om. Een auto in 1 keer kopen en op vakantie naar Curacao zijn voor mij geen verre dromen meer maar kan ik dit jaar al doen. Het zal echt niet voor iedereen wat zijn maar ik ben er echt heel erg blij mee. Mocht je vragen hebben of meer willen weten stuur me dan een bericht. Het is volledig anoniem en als je de link hieronder gebruikt om je aan te melden en mij een bericht stuurt dat het aanmelden gelukt is kan ik je overal bij helpen. Met vriendelijke groet Ashley.

  Sterke punten
  Eigen baas

  Zwakke punten
  Geen meekijkers in Vip

  Door LoveAshley19 op 21 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Gewoon proberen - Review over XCams

  Hey ik heb een super goede tip voor alle Dames. Probeer eens webcammen. Ik moest er zelf eerst helemaal niks van hebben maar toch een keer uit nieuwsgierigheid aangemeld. Ik dacht het is alleen voor bepaalde dames maar het viel me enorm mee! 2 maanden later heb ik me baan opgezegd want verdien nu in 2 dagen waar ik eerst een week voor moest werken. Ik bepaal zelf hoe ver ik ga, wanneer ik werk, hoe lang ik werk en met wie ik chat. Zelfs zonder me gezicht te laten zien verdiende ik al makkelijk het dubbele van me normale job. Ik vind het inmiddels zelfs hartstikke leuk om te doen en ben nu zelfstandig ondernemer en kan eindelijk eens echt sparen voor me doelen. Heb zelfs een soort fans die elke dag terug komen waar ik het gewoon leuk mee heb en ondertussen verdien ik veel geld. Een auto in 1 keer kopen en op vakantie naar Curacao zijn voor mij geen verre dromen meer maar kan ik dit jaar al doen. Het zal echt niet voor iedereen wat zijn maar ik ben er echt heel erg blij mee. Mocht je vragen hebben of meer willen weten stuur me dan een mailtje. Met vriendelijke groet Ashle

  Sterke punten
  Goede verdiensten en bepaal je eigen werktijden. Je kan meer verdienen in vip.

  Zwakke punten
  free chat optie

  Door Ashley op 17 april 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Topper - Review over Cam4

  Dit is toch 1 van mijn favoriete camsites. Instappen kost helemaal niets en je kunt prachtig kijken of er dames of koppels zijn die hot zijn.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  af en toe reclame

  Door demon op 4 oktober 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


VergelijkWebcamsites

VergelijkWebcamsites.nl is dé site die webcamsite vergelijken eenvoudig maakt!

Ben je al lang op zoek naar een camsite, zoals Chaturbate, Islive of LiveJasmin, maar vind je het lastig een keuze te maken? Vandaag de dag maken veel surfers gebruik van vergelijkwebcamsites.nl. Heb jij onlangs nog iets meegemaakt en wil jij dit met anderen delen? Schrijf dan gratis een review! Ohja, inschrijven is niet verplicht, zo blijf je lekker anoniem.