We beginnen met de navigatie. Op de live cam-pagina zijn er verschillende dingen die je op de site kunt bekiijken. Ten eerste kun je de modellen in een lijst, galerij of tegelweergave bekijken. "Lijst-weegaves" worden voornamelijk bij oude layouts gebruikt. "Tile-weergaves" is een favoriete keuze voor Jasmin.com en enkele andere cam-sites. Maar mijn voorkeurs gaat uit naar de 'galerij', omdat het ergens tussen de twee ligt. De lay-out is goed uitgelijnd en geeft een beetje meer informatie over iedere tegel.

Er is ook een "multiview" optie beschikaar, wat een fantastische functie is waarmee je in zes verschillende chatrooms kunt chatten, gratis of privé. (De privéoptie kost je 3 credits per minuut.) Een andere site om dit te doen is Flirt4Free, met hun super voyeur-functie.

Dan heb je 'hotspots'. Dit zijn niets anders dan een selectie van hot-at-the-moment chat hosts. "Jouw lijst" spreekt voor zich en "buitencams" biedt modellen de mogelijkheid om hun camera naar buiten mee te nemen bij hun dagelijkse activiteiten.

Een van de grootste problemen is dat niet alle modellen hun live streaming gratis beschikbaar stellen; zelfs niet wanneer ze privé zijn. Dit is een vrij standaardkenmerk van de meeste live cam-sites, dus hoewel de meeste modellen dit wel beschikbaar stellen, is het jammer dat niet een ieder dit doet.

De eerste 20 seconden van elke privé chatsessie zijn echter gratis. Dus, voel je vrij om dat te gebruiken om het model en haar cam-kwaliteit te bekijken. Het is niet veel tijd, maar het is genoeg om op zijn minst een eerste indruk te krijgen. Er is een handige countdown-timer die je je 20 seconden laat zien. Maar pas op, want het gaat sneller dan je soms denkt.

Meer Imlive Site Opties

Een andere geweldige functie is de zogenaamde 'sheriff's office', waar je modellen kunt rapporteren als die zich niet houden aan beloftes, als die onbeleefd was, etc. Dit is leuk omdat, op de meeste cam-sites, dit soort klachten eenrichtingsverkeer zijn. Modellen zullen je verbannen of blokkeren zodra je iets beleefd zegt, een slechte recensie geeft, etc.

Ze hebben ook zogenaamde "happy hour" -cams, waarbij de prijs veel lager is dan normaal, omdat de chat niet exclusief is (groep). Om iedereen de kans te geven om de "controller" te zijn, wacht je in de rij (wie het eerst komt, maalt het eerst, lijkt het) om met een model te kunnen chatten en haar te vertellen wat je wilt dat ze moet doen.

Leden krijgen ook toegang tot meer dan 29.000 korte video-promo's en meer dan 46.000 opgenomen shows. De opgenomen shows kosten echter wel credits, en de kwaliteit is niet erg goed. Er zijn ook meer dan 1.000.000 galerijen van de modellen die gemakkelijk toegankelijk zijn. Dit zijn een combinatie van profielfoto's en opnames uit de webcam-shows. Je hebt de mogelijkheid om elke cam-sessie waarvoor je betaald op te nemen, en ze later gratis te bekijken. Maar vergeet niet dat de kwaliteit erg laag is.


Prijzen en kosten

De prijzen variëren, maar ik klikte willekeurig op 15 cams en 12 van hen rekenden een zeer redelijke $1,98 credits / minuut aan (op basis van de credit pricing kwam het neer op 1 credit = $ 1). En ik was onder de indruk van de stream-kwaliteit. De meeste performers gebruiken HD-cams, maar zelfs degenen die dat niet doen, hadden fantastisch uitziende cams waarvan sommige zelfs beter waren dan HD!


Voordelen

Wat de hoeveelheid cams, categorieën en modellen betreft, is de site erg indrukwekkend. Aanmelden is gratis, dus je kunt het zelf bekijken voordat je een beslissing neemt om over te gaan tot betalen. Als je hier al een tijdje niet bent geweest, is dit het moment om ImLive nog eens te proberen.


Klachten en nadelen

Waarschijnlijk is een van de beste opties van de site, dat het ook op mobiele apparaten (inclusief iPhone / iPad) te gebruiken is. Gebruik dezelfde login gegevens en geniet van de cam-site zonder Flash (voor iPhones). De functies zijn veel beperkter vanwege de grootte van het scherm, maar je kunt nog steeds genieten van je favoriete modellen. Helaas zijn de eerste 20 seconden NIET gratis op mobiele apparaten - je wordt meteen belast, dus ik raad je aan eerst de gratis modellen te bekijken, om zeker van te zijn dat je tevreden bent, alvorens je in een privéconversatie gaat.


ImLive Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over ImLive.

Bezoek ImLive

Schrijf een review