Sexier heeft meer dan 11.000 modellen. Ik heb op verschillende momenten van de dag ingelogd en honderden uitvoerders live en in de wacht (soms wel duizenden) aangetroffen. De meisjes worden onderverdeeld in categorieën, waaronder stellen, fetish-vrouwen, Aziatische meisjes en dergelijke. Als je ze toevallig te pakken krijgt, heb je ook de mogelijkheid om te cammen met een aantal pornosterren, zoals Sunrise Adams, Jill Kelly, Velvet Rose en zelfs Amy Fisher.

De streamingkwaliteit varieert, maar het lijkt erop dat bijna alle meisjes tegenwoordig HD-cams hebben. Ook kun je kiezen tussen verschillende schermformaten. Zelfs bij de grootste instelling was er meestal geen vertraging of hapering. Er waren ook een paar andere instellingen die ik niet meer terug kan vinden in het nieuw ontwerp.

Net als bij de meeste cam-sites kun je bladeren en chatten met de dames voordat je privé gaat. Sommige van de meisjes met wie ik sprak waren nogal vriendelijk. Een paar van hen hebben zelfs een snelle striptease gegeven, waarbij ik lang genoeg heb kunnen kijken naar de intieme plekjes, zonder daarvoor te betalen.


Wanneer je een-op-een wilt gaan, moet je tokens kopen en ze in ontvangst nemen. Ongeacht het pakket, het is zo'n beetje 1$ per credit, dus het is het beste om ze pas te kopen wanneer je dat nodig hebt. De prijzen variëren van $ 0,98 per minuut tot $6, maar gemiddeld is het $1,98- $ 2,80 per minuut. Je hebt ook de mogelijkheid om het model te tippen.


De navigatie is gemakkelijk en er is een privé-berichtensysteem die je kunt gebruiken om in contact te komen met de modellen. De site heeft ook een volledig functionele mobiele versie die op vrijwel elk apparaat werkt, zoals je Android-telefoon, maar ook je iPhone en iPad. Uiteraard zijn de functies en navigatie beperkt, maar het is geweldig als je een show kunt bekijken in de badkamer.


Over het algemeen zal je merken dat de site veel aantrekkelijke dames biedt, met een breed scala aan persoonlijkheden en looks. Niet ieder model zal jouw type zijn en sommigen zullen te veel geld kosten. Maar, onthoudt dat je niets hoeft uit te geven totdat je een model vindt dat voor jou werkt. Dat zal trouwens niet te moeilijk zijn.


Sexier Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Sexier.

Bezoek Sexier

Schrijf een review