Chaturbate is een live cam website die gebruikers verschillende shows biedt; vrouwelijke shows, mannelijke shows, paarshows, transseksuele shows, groepshows en andere lidmaatschapskenmerken. Chaturbate wordt beschouwd als een van de beste cam sites op het internet, waardoor gebruikers de juiste behandeling krijgen en hun tijd op de site optimaal kunnen benutten. De website is opgericht in 2011, en heeft snel een grote klantenkring opgebouwd. Het heeft meer dan 4.000 actieve gratis cam-modellen. Veel van hen zijn te allen tijde beschikbaar. Chaturbate.com heeft een gebruikersvriendelijke site zodat gebruikers een aangename ervaring hebben.

Er is een grote verscheidenheid aan shows en er zijn verschillende categorieën op basis van leeftijd, regio, status en tokens. Chaturbate.com is een zeldzame vondst in de industrie van volwassen cams, omdat het echt gratis is en je niet probeert te misleiden. Chaturbate.com is een betrouwbare site die je helpt aan een breed scala van gratis volwassen cams.

Chaturbate Site Features

 1. Snelle toegang tot sexy modellen; het enige dat je moet doen is aanmelden voor een gratis account. Je kunt ook gratis shows kijken zonder een account, maar deze zijn beperkt en je hebt geen toegang tot andere functies op de site, zoals instant messaging.
 2. Premium lidmaatschap geeft je toegang geeft tot privé-shows.
 3. Mannelijke-, vrouwelijke-, transseksuele-, paar- en groepsschats.
 4. Een ruime keus aan modellen in verschillende categorieën. Meer dan 4000+ om uit te kiezen.
 5. Zeer vriendelijke service en een support team.
 6. Hoge definitie webcam kwaliteit.
 7. De mogelijkheid om tokens te verdienen.
 8. De website is beschikbaar in meerdere talen, waardoor mensen over de hele wereld van Chaturbate.com kunnen genieten.
 9. De website beschikt ook over bios van elk model, zodat je weet met wie je aan het chatten bent.

Prijzen en kosten

Chaturbate.com is echt gratis en er zijn geen gevallen die melden dat gebruikers zijn opgelicht. Lidmaatschap is gratis, en dan heb je toegang tot een grote hoeveelheid shows. Basis lidmaatschap geeft je toegang tot veel van de site, maar je kunt ook upgraden naar Premium-lidmaatschap voor $ 19,95 per maand. Je kunt ook betalen voor tokens die je toegang geven tot privé-shows.


Voordelen

 • Gratis lidmaatschap dat je ruime toegang geeft tot de site.
 • De mogelijkheid om tokens te kopen en te upgraden naar Premium-lidmaatschap, waardoor je toegang krijgt tot privé-shows.
 • Hoge definitie videokwaliteit die kristalhelder is.
 • Een groot aantal modellen waaruit je kunt kiezen in alle verschillende categorieën.


Nadelen

De enige negatieve gebruikersbeoordelingen die op internet beschikbaar zijn, zijn over de manieren van sommige modellen. Sommige zijn erg onbeleefd en willen alleen tips, in plaats van een goede show te geven aan zij die al betaald hebben voor een prive-show.


Chaturbate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Chaturbate.

Bezoek Chaturbate

Schrijf je eigen reviewVergelijkWebcamsites

VergelijkWebcamsites.nl is dé site die webcamsite vergelijken eenvoudig maakt!

Ben je al lang op zoek naar een camsite, zoals Chaturbate, Islive of LiveJasmin, maar vind je het lastig een keuze te maken? Vandaag de dag maken veel surfers gebruik van vergelijkwebcamsites.nl. Heb jij onlangs nog iets meegemaakt en wil jij dit met anderen delen? Schrijf dan gratis een review! Ohja, inschrijven is niet verplicht, zo blijf je lekker anoniem.