Chaturbate is een live cam website die gebruikers verschillende shows biedt; vrouwelijke shows, mannelijke shows, paarshows, transseksuele shows, groepshows en andere lidmaatschapskenmerken. Chaturbate wordt beschouwd als een van de beste cam sites op het internet, waardoor gebruikers de juiste behandeling krijgen en hun tijd op de site optimaal kunnen benutten. De website is opgericht in 2011, en heeft snel een grote klantenkring opgebouwd. Het heeft meer dan 4.000 actieve gratis cam-modellen. Veel van hen zijn te allen tijde beschikbaar. Chaturbate.com heeft een gebruikersvriendelijke site zodat gebruikers een aangename ervaring hebben.

Er is een grote verscheidenheid aan shows en er zijn verschillende categorieën op basis van leeftijd, regio, status en tokens. Chaturbate.com is een zeldzame vondst in de industrie van volwassen cams, omdat het echt gratis is en je niet probeert te misleiden. Chaturbate.com is een betrouwbare site die je helpt aan een breed scala van gratis volwassen cams.

Chaturbate Site Features

 1. Snelle toegang tot sexy modellen; het enige dat je moet doen is aanmelden voor een gratis account. Je kunt ook gratis shows kijken zonder een account, maar deze zijn beperkt en je hebt geen toegang tot andere functies op de site, zoals instant messaging.
 2. Premium lidmaatschap geeft je toegang geeft tot privé-shows.
 3. Mannelijke-, vrouwelijke-, transseksuele-, paar- en groepsschats.
 4. Een ruime keus aan modellen in verschillende categorieën. Meer dan 4000+ om uit te kiezen.
 5. Zeer vriendelijke service en een support team.
 6. Hoge definitie webcam kwaliteit.
 7. De mogelijkheid om tokens te verdienen.
 8. De website is beschikbaar in meerdere talen, waardoor mensen over de hele wereld van Chaturbate.com kunnen genieten.
 9. De website beschikt ook over bios van elk model, zodat je weet met wie je aan het chatten bent.


Prijzen en kosten

Chaturbate.com is echt gratis en er zijn geen gevallen die melden dat gebruikers zijn opgelicht. Lidmaatschap is gratis, en dan heb je toegang tot een grote hoeveelheid shows. Basis lidmaatschap geeft je toegang tot veel van de site, maar je kunt ook upgraden naar Premium-lidmaatschap voor $ 19,95 per maand. Je kunt ook betalen voor tokens die je toegang geven tot privé-shows.


Voordelen

 • Gratis lidmaatschap dat je ruime toegang geeft tot de site.
 • De mogelijkheid om tokens te kopen en te upgraden naar Premium-lidmaatschap, waardoor je toegang krijgt tot privé-shows.
 • Hoge definitie videokwaliteit die kristalhelder is.
 • Een groot aantal modellen waaruit je kunt kiezen in alle verschillende categorieën.


Nadelen

De enige negatieve gebruikersbeoordelingen die op internet beschikbaar zijn, zijn over de manieren van sommige modellen. Sommige zijn erg onbeleefd en willen alleen tips, in plaats van een goede show te geven aan zij die al betaald hebben voor een prive-show.


Artikelen over Chaturbate

De voordelen van cam sites

De voordelen van cam sites

Als je een frequentie cam site bezoeker bent, dan zal je merken, dat er steeds meer cam sites als paddenstoelen uit de grond komen. Dit is het gevolg van een toename in de vraag naar diensten van de verschillende cam sites. Een ieder, die bijvoorbeeld in zijn of haar vrije tijd behoefte heeft aan wat ontspanning en sexuele entertainment kan via het internet een geschikte cam site zoeken, bezoeken ... [...]

9 antwoorden van een Camgirl, op vragen die je nooit zou vragen

9 antwoorden van een Camgirl, op vragen die je nooit zou vragen

Een anoniem webcam model deed een Reddit AMA, waar gebruikers haar elke vraag vroegen die je ooit aan een webcam meisje zou kunnen/willen vragen (en anderen die je waarschijnlijk nooit zou vragen). Hier zijn de meest verrassende antwoorden: 1 Ja, ze werken zelfs wanneer ze hun maandelijkse periodes hebben. Dit model zegt dat ze gelukkig 'de kortste en lichtste maandelijks cyclus” heeft van ... [...]

Chaturbate Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Chaturbate.

Bezoek Chaturbate

Schrijf een review