9 antwoorden van een Camgirl, op vragen die je nooit zou vragen

9 antwoorden van een Camgirl, op vragen die je nooit zou vragen

9 antwoorden van een Camgirl, op vragen die je nooit zou vragen
4 september 2020

Een anoniem webcam model deed een Reddit AMA, waar gebruikers haar elke vraag vroegen die je ooit aan een webcam meisje zou kunnen/willen vragen (en anderen die je waarschijnlijk nooit zou vragen). Hier zijn de meest verrassende antwoorden:

1 Ja, ze werken zelfs wanneer ze hun maandelijkse periodes hebben. Dit model zegt dat ze gelukkig 'de kortste en lichtste maandelijks cyclus” heeft van de wereld, zodat ze alleen maar kiest om shows te maken waarbij ze haar ondergoed niet hoeft uit te doen tijdens een show.

2 Je komt niemand op straat tegen en zegt: 'Hey, ik heb je naakt gezien.' Hoewel het mogelijk is, zegt ze, dat ze nooit op straat is herkend. Maar ze zegt dat als ze ooit herkend zal worden, ze gewoon zou vragen hoe hard ze kwamen", dat is gewoon een goede zakenzin.

3 Ze werken veel minder dan de meeste mensen met fulltime banen. Op de vraag hoeveel cam shows ze zou moeten doen om ongeveer 40 uur per week te dekken, zei ze: "Als ik zou werken voor een bedrag van 10 euro per uur @ 40 uur per week, zou dit op ongeveer 4 shows komen voor mij”.

4 Vrouwelijke cam-modellen krijgen veel meer geld dan mannelijke cam-modellen (duh). Tenzij je natuurlijk shows wil maken voor homoseksuele mannen, wat veel straight male cam-modellen vreemd vinden. Waarschijnlijk omdat die mensen ervan uitgingen dat ze modellen voor vrouwen zouden zijn. Uh, nee. Vrouwen hebben al genoeg dick pics, bedankt.

5 Veel van hun klanten zijn erg gemeen zonder enige reden. Het nadeel om al dat geld te verdienen is dat veel mensen zonder reden gemeen kunnen doen. Ik geef toe dat het niet vaak gebeurd maar wat mannen zeggen tegen mij is waarschijnlijk veel erger dan wat mensen zeggen tegen fastfood medewerkers.

6 Mijn vriendjes zijn begripvol over mijn beroep. Terwijl ik sommige exen gehad heb die niet helemaal cool waren, zegt ze dat ze mannen gedate heeft die "ongelooflijk ondersteunend en begrijpend" waren vanaf het moment dat ze eerlijk was over wat er gebeurde. 'Ik legde het uit,' Niemand raakt me aan, ik stel mijn grenzen. Ik zal deze mensen nooit ontmoeten. Ik ken hun namen niet, waar ze leven of hoe ze eruit zien. Ik doe alleen wat ik wil, wanneer ik wil, hoe ik wil, op mijn eigen hand. Ik eindig alles als ik me raar voel. ''En toen hadden ze er geen probleem mee. Dat is geweldig”.

7 Nee, dit is niet wat ze voor altijd willen doen. Er kunnen sommige cam-modellen zijn die dit voor het leven willen doen, maar ze zegt dat dat niet het geval is bij haar. Ze is afgestudeerd terwijl ze een camgirl was en werd ook geaccepteerd op de universiteit. Camming heeft haar geholpen haar rekeningen te betalen, zodat ze geen lening nodig had, maar ze zegt: "Ik realiseer me. Ik zal niet voor altijd in mijn twintiger jaren blijven. Ik moet ook werk doen, waarbij ik kleding zal dragen!"

8 De mensen om wie je geeft weten dat dit hun baan is. Ze zegt dat een paar van haar vrienden weten over haar werk en ze zijn "vriendelijk en begrijpend en hebben er een gevoel voor humor bij." Ze heeft haar ouders niets verteld omdat ze kwakkelen met hun gezondheid. Maar ze zijn, denk ik, liberaal genoeg om het niet erg te vinden, indien ze erachter komen.

9 Wanneer het raar wordt, wordt het heel raar. Ik ben enkele keren gevraagd om hele rare dingen te doen, waaronder: “ik heb Shakespeare moeten zeggen terwijl ik mezelf vinger." Gelukkig ziet ze die momenten als "grappig ongemakkelijk." Plus, ze zegt alleen dingen te doen en waar ze zich comfortabel bij voelt.

Bezoek Chaturbate

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden