LiveJasmin is een type live cam sites waarmee je met gemak van HD-webcam-shows kunt genieten. De ontwerplay-out is anders dan andere live-cam sites, waardoor het makkelijker is om te navigeren en plezierig is om te gebruiken. Het vinden van een specifiek type cam model is makkelijk gemaakt door LiveJasmin; nuttige categorieën en een grote hoeveelheid verschillende secties die je kunt gebruiken.

Of je nu nieuw bent in de wereld van live cam shows of zelfs een ervaren gebruiker, je zult het design en het algemeen gevoel van LiveJasmin echt waarderen.

Livejasmin Site Opties

 1. Geniet van het bekijken van duizenden modellen online te allen tijde met amateurmodellen, echte pornosterren en ervaren cam-modellen die allemaal op je wachten.
 2. Je kunt je favoriete modellen toevoegen aan een lijst met favorieten, waardoor het makkelijker is om ze later terug te vinden.
 3. Je kunt chatten in de algemene/publiekelijke chat funtie, in een kleinere groepsschats of zelfs in privé-chat met de modellen.
 4. LiveJasmin heeft ook een mobiele website (m.LiveJasmin.com), waarmee je via je mobiel van de site kunt genieten.

Prijzen en kosten

 • LiveJasmin stelt je in staat om gratis camshows te bekijken, maar voor privéshows moet je wel credits kopen.
 • Gelukkig kun je vaak gratis bonusbonnen krijgen.
 • Verborgen kosten: Geen gevonden


Voordelen

 • Met talrijke categorieën waaruit je kunt kiezen, zoals Lesbienne, Ouder, Hotflirt, Fetish en nog veel meer, kun je eenvoudig het model vinden dat aan jouw wensen voldoet.
 • Jouw lijst met favoriete modellen verschijnt aan de linkerkant van het scherm, waardoor je makkelijk weet wie online is.
 • Als je een premium lid bent, kun je privéberichten naar de modellen van je keuze sturen.
 • Met de cam-to-cam optie kun jij je eigen webcam laten zien op de modellen die je bekijkt.


Klachten en nadelen

Hoewel deze site bijna compleet is, wordt de uitgave van geld naar credits na een tijdje duurder. Je kunt van tal van shows genieten zonder eigenlijk geld te uit te geven, maar als je speciale aandacht wenst te krijgen in privé-shows, kan het een grote rekening worden.


LiveJasmin Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over LiveJasmin.

Bezoek LiveJasmin

Schrijf een review