Stripchat is een gratis adult webcamsite met erg veel leuke en sexy webcam modellen. Er zijn altijd een grote groep modellen online zodat er gelijk contact gelegd kan worden voor een chat.

StripChat kun je dus geheel gratis gebruiken. Wil je je waardering laten blijken voor één of meerdere modellen dan kan je fooi geven. Dit zorgt er natuurlijk voor dat een bepaald model jouw aandacht zal geven in plaats van de andere niet betalende kijkers.

Meer Stripchat Opties

Stripchat Tokens kun je dus gebruiken om je te laten zien wie je goed vindt, maar je kunt ze ook gebruiken om er mee deel te nemen aan privé-, Cam2Cam-, spionage- en groepsshow. Ook kun je eenvoudig foto- / videoalbums van je favoriete modellen kopen met je tokens.

De camsite is gemakkelijk in gebruik. Er is een vertaalde variant in het Nederlands beschikbaar, zodat je alle kernfuncties gelijk kunt gebruiken. De tokens die je kunt kopen om fooien te geven kun je betalen met creditcard. In tegenstelling tot veel camsites kan je echter ook betalen met Paypal, wat het erg aantrekkelijk maakt.


Prijzen en kosten

  • Prijsstelling: Gratis + Per Minute Billing + Cash Tipping!
  • Verborgen Kosten Geen


Voordelen

Je hoeft je als bezoeker op Stripchat niet aan te melden en kunt gelijk gratis dames bekijken. Gratis is hier ook echt gratis, zodat je wanneer je wel tokens wilt spenderen, je precies van te voren weet wat je krijgt.


Klachten en nadelen

Geen


StripChat Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over StripChat.

Bezoek StripChat

Schrijf een review