Visit-X is een live webcam-site met amateurmodellen waarmee gebruikers per minuut kunnen chatten. Zoals je meteen kunt zien op de preview, hebben ze de volgende categorieën van modellen: Girls, Boys, Couples, Fetish en Live Dates. De basisconfiguratie is hier in lijn met hoe de meeste live cam-sites functioneren: met per-minuut videochat als de primaire methode en vervolgens een aantal aanvullende functies die beschikbaar zijn voor VIP-leden tegen een maandelijks bedrag. Wat direct opvalt, is dat Visit-X een op Duitsland gebaseerde site is, dus het staat vol met Europese modellen waarvan de meeste Duits lijken. Er is ook wel een mix van anderen. 

Gebruiksvriendelijke webcaminterface en duidelijke prijzen per minuut. De interface van de live chat-webcam laadt snel en is vrij gemakkelijk te gebruiken om met de modellen te communiceren. De beeldsnelheid is goed en zorgt voor een vloeiend, live videobeeld. Prijzen voor de videochat en voyeur-chat worden direct naast die links gepost zodat je de exacte prijzen kunt zien voordat je begint. Ik heb de kosten van de shows dubbel gecontroleerd en de facturering per minuut leek accuraat op basis van hoeveel mijn account was gefactureerd en de tijd die ik heb doorgebracht met chatten.

Andere goede dingen: Handige accountgegevens zijn beschikbaar, zoals chats/ bezochte modellen, favorieten-tool, e-mail, rekeningsaldo, etc. Indeling van de modellen in hoofdsecties zoals Girls, Boys, Couples, Fetish en Live Dates. Ze hebben ook een verdere sub-categorisatie beschikbaar voor elke sectie. Kleine markeringen worden gepost voor de modellen die je laten weten welke talen ze spreken, cam-geluid ja/nee, en korte biografie gegevens op de modelpagina's, met foto's en video's.

Veel modellen spreken twee of meer talen, voornamelijk Duits en Engels. De site is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans.


Kan duur worden, Euro Valuta, Per minuut & VIP-niveau. Dit is het geval met de meeste cam-sites per minuut. Hier zijn de prijzen in Euro's die wel worden omgezet naar een hoger bedrag in Amerikaanse dollars. Het VIP-lidmaatschap is een maandelijkse terugkerende optie bovenop de per minuut tarieven, zodat je het volledige scala aan opties kunt krijgen. Een ding dat ze niet hebben, is het bijhouden van accountminuten of kosten tijdens de live chats. Je hoeft alleen zelf te bepalen hoeveel minuten je hebt gekeken of hebt doorgebracht in je account.


Live amateur webcams, veel modellen, voornamelijk buitenlands. Het aantal modellen dat op ieder gegeven moment online is, is zeker een paar honderd. Er is een goede balans tussen solo-girls en stellen. De koppels, fetisj en live-dates en solo mannen hebben ook enkele tientallen online. De Europese modellen voegen een extra element toe aan de site, die anderen niet hebben. Mijn interactie tijdens de chats was vergelijkbaar met andere live cam-sites die ik heb bekeken. Er zijn verschillende soorten modellen beschikbaar: van professionele tot amateurtypen, inclusief alle leeftijden en lichaamstypes.


Gratis videochatvoorbeeld alleen beschikbaar voor VIP-leden. Veel live webcam-sites per minuut stellen gebruikers in staat om een ​​gratis videochat te bekijken voordat ze deelnemen aan een privé- of groepsshow. Dat is niet het geval bij Visit-X omdat die functie alleen beschikbaar is met het extra VIP-lidmaatschap. Zonder dit lidmaatschap moet je naar een show van een minuut springen zonder te weten hoe je überhaupt met het model gaat werken of als ze echt is. Kleine minpunten Dit zijn meestal Europese modellen. En hoewel er staat dat de meeste Engels spreken, laat het soms veel te wensen over. De kwaliteit is goed met een vrij goede beeldsnelheid. Maar het is niet vergelijkbaar met HD. Het beeld van de camera is meestal een beetje wazig.


Visit-X Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Visit-X.

Bezoek Visit-X

Schrijf een review