Op meerdere momenten zijn er op xLoveCame ongeveer 180 tot 300 modellen online. De site bestaat uit meer dan 35.000 geregistreerde modellen en er is veel afwisseling, met mollige dames, slanke en blonde barbies, babes met enorme borsten, Latinas, Oost-Europeanen, oudere vrouwen en coed’s. Er zijn ook mannen, stellen en lesbiennes. Ze bieden notifications, dus je kunt meteen weten wanneer een van je favoriete modellen online zijn. 

De meeste modellen hebben een bio waarin je een schema vindt van wanneer ze een show geven, evenals opmerkingen die eerdere leden hebben achtergelaten over wat ze van hun show vonden. Er zijn ook gratis foto's. Er is een gedeelte met video's die gratis is de eerste registratie. Daarna zijn ze $5 per maand. 

Nadat je de flash foto’s hebt bekeken, kun je voor eentje naar jouw smaak kiezen voor een gratis show. Daar, kun je met het model chatten en zien waarvoor ze open staat tijdens een privé show. Op één na deden allemaal alles wat ik vroeg (en zonder aarzeling notabene). Het andere belangrijke om te checken in de gratis chat, is de kwaliteit van hun camera. Echter is dit een beetje inconsistent


Prijzen en kosten

Privé-shows kosten aardig wat. Elk model bepaald hun eigen tarief, maar het gemiddelde was $ 2,00 / minuut, wat aan de lagere ligt van wat je op de meeste cam-sites betaalt (de conversie naar USD is aangegeven op de site).


Voordelen

XLoveCam heeft enkele pluspunten. Er is een goede variëteit aan modellen (de meesten van hen zijn open, vriendelijk en bereid om bijna alles te doen om je te plezieren) en een redelijke prijs per minuut.


Klachten en nadelen

Sommige cams hadden een duidelijk beeld, terwijl andere cams storend en minder helder waren. Over het algemeen is de beeldkwaliteit gemiddeld, vooral als je het scherm vergtoot. Ze hebben een aantal cams gemarkeerd met HD-logo, maar het aantal HD-cams kan teleurstellend zijn. De site biedt ook geen HD-filter, wat dus een gemakkelijke manier zou zijn om alleen de modellen met betere kwaliteit cams te vinden en een heleboel zoekwerk zou besparen. Het goede nieuws is dat de prijs per minuut om een ​​model mee te nemen naar een privéchat (waar ze doen wat je wilt) redelijk goed is. Met zoveel modellen, kun je gewoon naar het volgende model, indien de kwaliteit slecht is.


XloveCam Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over XloveCam.

Bezoek XloveCam

Schrijf een review