Cams.com verwelkomt je graag naar hun voorpagina met een schone en georganiseerde indeling. Cams.com heeft een lange geschiedenis en heeft zijn gebruikers door de jaren heen gediend, op zoek naar de beste ervaring mogelijk te maken.

De site is helder en georganiseerd en geeft je een duidelijk beeld van elk model. Cams.com stelt je in staat om één-op-één volwassen chats te ervaren met mooie meiden en entertainers die nieuwer zijn voor de industrie. Elke gebruikte foto is een schermafbeelding, waardoor de kijker een idee krijgt van hoe de camshow zal zijn.

Cams.Com Site Opties

  1. Online volwassen cams.
  2. Het geeft je een lijst met de nieuwste modellen die op de site worden geïntroduceerd. Hiermee kun je precies vinden waar je naar op zoek bent. 
  3. Het geeft je gratis toegang tot veel cam shows, zelfs als je een niet geregistreerde gebruiker bent.
  4. Betrouwbaar hulpteam bij eventuele vragen.
  5. Een lidmaatschap geeft je veel bredere toegang tot de site en stelt je in staat om met de cam-modellen te praten. Inschrijven voor lidmaatschap is GRATIS en heeft geen creditcard nodig, maar na een van de gratis camshows wordt je geld in rekening gebracht voor volwassen webcam shows.
  6. 48 uur na inschrijving, kost elke volwassen webcam show $ 0,99 per minuut in plaats van $ 2,99.
  7. 72 uur na inschrijving krijg je 50% korting op elke aankoop van maximaal $ 100, waardoor je toegang krijgt tot speciale shows en andere functies.
  8. De mogelijkheid om je persoonlijke voorkeuren te filteren naar leeftijd, specialiteit, lichaamstype, etniciteit, haarkleur, speciale kenmerken, oriëntatie en geslacht (man, vrouw en transgender)
  9. Honderden entertainers online op elk gewenst moment.

Prijzen en kosten

Prijzen abonnement: Gratis, Lidmaatschap of Per minuut Tarieven Verborgen kosten: Basic geeft je volledige gratis volwassen cams ervaring, inclusief groepschat. Je kunt ook geld kopen voor jouw account, waarmee je privé-shows kunt genieten zonder het premium lidmaatschap. Premiere-lidmaatschap beperkt je tot $ 300,00 per dag in uitgaven, maar je kunt alerts ontvangen wanneer jouw favoriete modellen online komen en ook video- en fotogalerijen kunnen bekijken. Het VIP-lidmaatschap geeft je volledige toegang tot de site, inclusief geen beperkingen of uitgavenlimieten. Je moet twee maanden lid zijn om VIP-lidmaatschap te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om lidmaatschap te hebben voor $ 13,99 per maand gedurende drie maanden, ofwel $ 19.99 voor een maand.


Voordelen

Cams.com heeft geweldige recensies en is jouw geld waard. Het is een betrouwbare site die alle gebruikers een aangename ervaring wilt geven. Geen oplichting of trucs. Veel gebruikers zijn tevreden over hoe Cams.com eenvoudig is. Mooie meiden van over de hele wereld. Zelfs zonder lidmaatschap kun je nog steeds genieten van de gratis sectie van de website. Ervaren cam-modellen en een breed scala aan categorieën om uit te kiezen. Honderden online en te allen tijde beschikbaar.


Klachten en nadelen

Een gebruiker beweerde dat een cammeisje van Cams.com hem voorhield om zich op de website aan te melden en hem de show te geven waarvoor hij had betaald. Uiteindelijk kreeg hij die show niet. Dit is slechts een individueel geval van oneerlijkheid en we kunnen gerust zeggen dat niet de hele site zo is.. Enkele andere nadelen zijn dat sommige shows niet live zijn, en modellen kunnen soms niet reageren. Er is ook geen gratis chat optie voor gasten, maar er zijn veel shows om gratis naar te kijken.


Cams Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Cams.

Bezoek Cams

Schrijf een review