Myfreecams.com is een volwassen chat site die je toegang geeft tot leuke en erotische chats met ervaren- en amateurmodellen. De site heeft meer dan 1000 modellen, waardoor je een enorme keuze hebt. Je kunt het profiel van elk model bekijken en zien hoe ze zijn voordat je een videogesprek start.

Myfreecams is voor het grootste deel gratis en je kunt gratis amateurmodellen bekijken op een bezoekersaccount. Zonder te betalen ofzonder een account te maken heb je echter geen toegang tot de beste modellen. Myfreecams.com biedt ook chatrooms waar honderden gebruikers hetzelfde cammeisje kunnen bekijken. Een lijst van de meest populaire kamers kun je aan de rechterkant van de hoofdpagina van Myfreecams.com vinden; daar zitten de ervaren modellen. Elk model heeft ook een foto waardoor je een idee hebt van hoe ze eruit zien.

De lay-out van Myfreecams.com is simpel waardoor de site makkelijk is te gebruiken en je weg te vinden. Myfreecams.com geeft je een grote selectie van meisjes, maar zonder een account of zonder te betalen, kun je ze niet kunnen zien. Ze zijn dan beperkt en zullen maar enkele keren bekeken kunnen worden.

Myfreecams Site Opties

 1. Duizenden modellen om mee te werken.
 2. Chatrooms waar meerdere kijkers hetzelfde meisje kunnen bekijken.
 3. Model tags en model zoeken.
 4. De optie om modellen 'tokens' te geven. Dit is echt geld in de vorm van tips.

Prijzen en kosten

 • Prijsstelling: Gratis + Per Minute Billing + Cash Tipping!
 • Verborgen Kosten: Geen


Voordelen

 • Je kunt een bezoekersaccount gebruiken; niet nodig om aan te melden.
 • De website is gratis te gebruiken, maar je krijgt geen toegang tot de hele site.
 • Aantrekkelijke modellen.
 • Ervaren modellen.
 • Makkelijk te gebruiken en te navigeren.


Klachten en nadelen

 • De site heeft geen betrouwbaar support team. Veel gebruikers hebben geklaagd over het e-mailen van de website zonder een antwoord terug te krijgen.
 • Meerdere klachten over langzame servers en slechte cam kwaliteit. 


MyFreeCams Reviews

  Van Top naar Flop

  Leuke site met veel modellen. Was makkelijk in gebruik en betalen kon via iDeal (en vele andere manieren). Nu kun je alleen nog credits kopen met een creditcard, of een bankoverschrijving (waarbij je minimaal voor 300 euro in een keer moet kopen). Kom er dus helaas niet meer.

  Sterke punten
  Veel modellen

  Zwakke punten
  Alleen betalen met creditcard

Bezoek MyFreeCams

Schrijf een review