Myfreecams.com is een volwassen chat site die je toegang geeft tot leuke en erotische chats met ervaren- en amateurmodellen. De site heeft meer dan 1000  modellen, waardoor je een enorme keuze hebt. Je kunt het profiel van elk model bekijken en zien hoe ze zijn voordat je een videogesprek start.

Myfreecams.com is voor het grootste deel gratis en je kunt gratis amateurmodellen bekijken op een bezoekersaccount. Zonder te betalen ofzonder een account te maken heb je echter geen toegang tot de beste modellen. Myfreecams.com biedt ook chatrooms waar honderden gebruikers hetzelfde cammeisje kunnen bekijken. Een lijst van de meest populaire kamers kun je aan de rechterkant van de hoofdpagina van Myfreecams.com vinden; daar zitten de ervaren modellen. Elk model heeft ook een foto waardoor je een idee hebt van hoe ze eruit zien. 

De lay-out van Myfreecams.com is simpel waardoor de site makkelijk is te gebruiken en je weg te vinden. Myfreecams.com geeft je een grote selectie van meisjes, maar zonder een account of zonder te betalen, kun je ze niet kunnen zien. Ze zijn dan beperkt en zullen maar enkele keren bekeken kunnen worden.

Myfreecams Site Features 

  1. Duizenden modellen om mee te werken.
  2. Chatrooms waar meerdere kijkers hetzelfde meisje kunnen bekijken.
  3. Model tags en model zoeken.
  4. De optie om modellen 'tokens' te geven. Dit is echt geld in de vorm van tips.

Prijsstelling: Gratis + Per Minute Billing + Cash Tipping! Verborgen Kosten Geen


Je kunt een bezoekersaccount gebruiken; niet nodig om aan te melden. De website is gratis te gebruiken, maar je krijgt geen toegang tot de hele site. Aantrekkelijke modellen. Ervaren modellen. Makkelijk te gebruiken en te navigeren.


De site heeft geen betrouwbaar support team. Veel gebruikers hebben geklaagd over het e-mailen van de website zonder een antwoord terug te krijgen. Meerdere klachten over langzame servers en slechte cam kwaliteit. Weer andere gebruikers hebben geklaagd over het feit dat modellen oninteressant zijn en loskoppelen van de chat. Andere zijn onbeleefd en zijn alleen ge´nteresseerd in het krijgen van tips. Veel gebruikers stellen dat de website IP-adressen volgt en probeert om informatie te stelen. Dit is een van de grootste redenen waarom de website niet betrouwbaar met je geld of zelfs met je gegevens omgaat. Veel gebruikers stellen dat Myfreecams.com een ​​enorme rip is en niet mag worden gebruikt. Velen noemen het een oplichterij. Een gebruiker beweert dat ze voor een levenslange lidmaatschap betaald hebben (19,99 dollar) waarna haar account bevroren was. De modellen vragen om tips (echte geld tips) terwijl ze gratis kijken.


MyFreeCams Reviews

Bezoek MyFreeCams

Schrijf je eigen reviewVergelijkWebcamsites

VergelijkWebcamsites.nl is d├ę site die webcamsite vergelijken eenvoudig maakt!

Ben je al lang op zoek naar een camsite, zoals Chaturbate, Islive of LiveJasmin, maar vind je het lastig een keuze te maken? Vandaag de dag maken veel surfers gebruik van vergelijkwebcamsites.nl. Heb jij onlangs nog iets meegemaakt en wil jij dit met anderen delen? Schrijf dan gratis een review! Ohja, inschrijven is niet verplicht, zo blijf je lekker anoniem.