Cam Contacts is een combinatie van een site voor live seks en community's. In het begin wist ik niet precies waar deze site over ging, totdat ik de knop 'who's online now' zag, omdat er geen normale startpagina is gevuld met kleine live cam-boxen. Toen ik erop klikte begon alles logischer te worden. 

Wat verscheen was een pagina vol met categorieën en kleine thumbnails. Op CamContacts zijn de twee belangrijkste categorieën: adult en niet-adult, waarbinnen er veel subcategorieën zijn. In het gedeelte niet-adult bijvoorbeeld, heb je 'vrienden', 'langdurig' en 'huwelijk', terwijl je in het gedeelte voor adult 'meisjes alleen thuis', 'lesbiennes', 'koppels', 'jongens thuis alleen' en “genderbenders”. 

Een moment heb je een naakte-chat en het ander moment chat je mogelijk met een getrouwde vrouw.  Besteed aandacht aan de categorieën, want in het niet-adult gedeelte is er helemaal geen naaktheid. Maar maak je geen zorgen, want als je naaktheid wilt is er genoeg in de adult versie. 

Ik heb deze site langer dan drie jaar niet bezocht en vandaag de dag is er niet veel veranderd. De navigatie lijkt bij elk bezoek ouderwetser te worden, in vergelijking met andere cam-sites. Er zijn verder enkele vervelende problemen, zoals het niet kunnen sorteren van de modellen en geen filters voor modellen in privé een-op-een chat. Ze hebben ook niet aan hun cam-kwaliteit gewerkt. 

Camcontacts Site Opties

Er zijn meldingen, favorieten en de mogelijkheid voor geavanceerde zoekopdrachten; de enigste optie waarmee je de artiesten per land kunt categoriseren. Het lijkt erop alsof ze ook tijd en geld gestopt hebben in hun mobiele site. Het is schoon, gemakkelijk te gebruiken en de kwaliteit van de camera is beter dan normaal (voor mobiele apparaten). 

Hoewel je je wel moet registreren met een creditcard hebt (om te bevestigen dat je ouder bent dan 18), kun je rondkijken, zien wie online is, de profielen lezen en foto's bekijken die er gemaakt zijn tijdens hun cam-shows. Er is gratis tekstchat, maar geen gratis videochat, die vrij standaard is geworden bij andere cam sites. Als je een videochat wilt bekijken, moet je betalen, zelfs voor de modellen die niet naakt zijn en gewoon op zoek zijn naar vrienden of een relatie. Dit is een beetje vervelend, omdat je daardoor de kwaliteit van een cam van een meid niet kunt zien of niet kan zien hoe ze er live uitziet zonder iets voor te betalen.


Prijzen en kosten

Over geld gesproken, de vrouwen bepalen eigenlijk hun eigen prijzen. Zo rekent men bijvoorbeeld $4,50 per minuut uit voor een privé een-op-een chat, die trouwens aan de dure kant zit. Over het algemeen varieerden de prijzen van cams tussen de $0,50 cent per minuut tot $2,99 per minuut, waarbij de meeste zitten in de buurt van $1 tot $2. De prijzen waren een beetje hoger voor privé een-op-een chats. Daar kun je $1 tot $3 verwachten


Voordelen

Met een goede variëteit aan sexy amateurs en over het algemeen lage prijzen, is Cam Contacts redelijk aantrekkelijk. Als je besluit dat je een host wilt zijn, heb je alleen een camera, een ingevuld formulier en wat software nodig en je bent klaar om te gaan.


Klachten en nadelen

De kwaliteit van de cam's varieerden, maar de meeste waren slecht tot gemiddeld. Als je een camera hebt, kun je cam2cam chatten met de host, zodat hij of zij je kan zien. Het mindere van de site is de algehele camerakwaliteit (hoewel het wel varieert) en geen mogelijkheden om een ​​gratis videochat te hebben voordat je beslist om geld uit te geven.


Camcontacs Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Camcontacs.

Bezoek Camcontacs

Schrijf een review