Streamate op een weegschaal

Streamate op een weegschaal

Streamate op een weegschaal
4 augustus 2020

Streamate is vandaag een van de meest populaire volwassen webcam platforms online. Het is moeilijk om dit feit grafisch te demonstreren omdat ze duizenden van de "Whitelabel" -sites bedienen en de verkeersstatistieken voor die kloonwebsites niet tellen op de statistieken van de officiële Streamate-site. Bijvoorbeeld ... GlamCams.com is een populaire Streamate-kloon. Maar hun verkeer verschijnt niet in de Streamate Traffic stats.

Maar waarom doet dat iets voor een webcam model? Als webcammodel wil je jezelf positioneren op cam sites die goede stromen bieden. En Streamate doet dat best goed. Het gaat terug naar een belangrijke vergelijking: Meer kijkers = meer geld.

Streamate werkt op een "Free To Private" -systeem, wat betekent dat modellen de meerderheid van hun tijd doorbrengen in een non-naked Free Chat-kamer die met de gasten praat en flirten. En het model zal geen geld verdienen voor de tijd die wordt besteed aan gratis chat. Ze kan in die tijd tips verdienen, maar tips zijn niet zo gebruikelijk op Streamate als op de grotere gratis chat sites, zoals Chaturbate.

Maar dat is oké. Tips zijn geen primaire omzetgenerator op Streamate. In plaats daarvan verdienen de meeste modellen geldt wanneer een kijker verzoeken "Privé" of "Exclusief" toont. In tegenstelling tot de non-nude Free Chat, zijn deze premium shows meestal naakt en / of expliciet. En dit is waar de modellen het meeste van hun geld op Streamate verdienen.

Streamate Prive Shows ... Hier zijn hoe ze werken:

Volledige naaktheid is niet toegestaan ​​in gratis chat. Dus jouw baan als Streamate-model is om je gratis chat-kijkers zoveel te turen en te wekken dat ze meer willen zien. En om meer te zien, moeten ze 'Take You Private' kiezen. Zodra ze dat doen, zal je verborgen zijn van alle andere gasten in de kamer en dat ene lid betaalt een bedrag per minuut. Je kunt je eigen tarief per minuut instellen tot $ 5,99.

Streamate Gouden Shows ... Zo werken ze:

Streamate biedt een ander populair soort live show genaamd "Gold" Shows. Gold Shows zijn uniek voor Streamate. Niemand anders biedt ze aan. En "Gold" mag niet worden verward met "Tokens" die zo veel voorkomend zijn op andere sites.

Het uitvoeren van een Gold Show is simpel:

• Stel een speciaal doel of prijs in voor de kijkers (voorbeeld: 10 minuten douche show)

• Stel een doelhoeveelheid in (voorbeeld: $ 100)

• Stel een minimumbeloningsbedrag in (voorbeeld: $ 5)

• Stel een tijdslimiet in

Dan is je taak in je gewone non-nude Free Chat-kamer om al je kijkers 'Gold' te beloven om je te helpen je doel te bereiken. Als jouw doelstelling binnen de vastgestelde termijn is voldaan, worden de leden elk hun beloofde bedrag in rekening gebracht, en je zal de beloofde beloningsuitgave leveren. Geweldig! Maar als het doel niet is voldaan, dan worden de leden niets in rekening gebracht, je betaalt de beloofde show niet en je hebt in die tijd geen geld gemaakt. Niet zo geweldig.

Maar het leuke aan Gold Shows is dat een kijker voor een relatief kleine hoeveelheid in de actie kan komen. Sommige jongens kunnen gewoon niet (of willen niet) $ 5,99 per minuut betalen. Maar ze zouden graag $ 10 of $ 15 betalen voor een 15 minuut groepsvertoning. En als je een goede hustler bent, kun je veel jongens knippen in je richting.

Ok, dus Streamate biedt unieke videochat mogelijkheden voor hun modellen. En ze zorgen voor een gezonde stroom van verkeer. MAAR! Er zijn een paar echte problemen met Streamate - en ze zijn ernstige problemen die ik doorgaans niet aanbeveel voor nieuwe cam-modellen.

Minder goede kanten:

Lage uitbetalingen:

Streamate betaalt alleen hun modellen 35% van de bruto. En modellen uit bepaalde geografische gebieden verdienen slechts 30%. Dus ja, je kan geld verdienen op Streamate, maar andere sites betalen 50% tot 100%.

Gratis naar privé:

Niet lang geleden was het gratis naar privé systeem de beste manier om geld te verdienen op de cam. Maar de dingen zijn in de afgelopen jaren dramatisch veranderd, en nu verkiezen de meeste kijkers het Free Chat and Tipping-model dat Chaturbate review gebruikt. Het is nu moeilijker dan ooit $ / minuut privé-shows te verkopen. En ik verwacht dat deze trend doorgaat. Opmerking: op zichzelf is dit geen reden om weg te blijven van Streamate, maar als je de lage 35% uitbetalingen overweegt ... wordt het moeilijker voor mij om het aan te bevelen.

Voorpagina-rangschikking:

Sommige modellen hebben problemen gemeld met goede plaatsing op Streamate's voorpagina. Ze gebruiken verschillende metrics om te bepalen welke modellen op de voorpagina staan, en het kan een uitdaging zijn om prominente plaatsing te verdienen. Om te worden gekenmerkt, wordt aanbevolen dat je vaak (meerdere malen per week) langere tijd aan blijft. Het helpt ook om high-end apparatuur en een snelle internetverbinding te hebben. HD

Encoder Horrors:

Streamate's HD video encoder is een beruchte pain-in-the-ass. Het heeft duizend verwarrende instellingen, het lijkt op de slechtst mogelijke tijden te crashen en het is gewoon vervelend. Dit is geen reden om Streamate te weigeren, maar ik stel voor dat je een extra fles wijn in het huis houdt voor de volgende keer dat het je uitkomt.

Bezoek Streamate

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden