xCams is een chat site die je helpt om je ​​fantasieën en verlangens te waar te maken. Het is gratis om te registreren. De gratis registratie geeft je weliswaar slechts enkele functies van de site, en niet volledig gebruik. Het is veel gunstiger om een ​​betalend lid te zijn. Er is altijd een breed scala aan modellen online.

Er zijn 3000 geregistreerde modellen op de site waarvan honderden online zijn op elk gegeven moment. Dit geeft je een brede keus en betekent ook dat de kans groot is dat er een meisje op xCams is om ieders behoefte en wensen te vervullen. Bij het betalen voor "packs" kun je kijken naar welke camshow je het meest interesseert, maar voor de rest betaal je per minuut.

Xcams Site Features 

 1. Met xCams kun je kiezen uit een breed scala aan cam girls, afhankelijk van jouw interesses en smaak.
 2. xCams heeft op elk moment honderden meisjes online, waarvan meer dan 3000 geregistreerde modellen zijn.
 3. De site is beschikbaar in meerdere talen en je kunt zien welke talen de modellen spreken. Dit maakt interactie en communicatie makkelijker voor iedereen.
 4. Toegang tot vrouwen, koppels, mannen en transseksuele shows.
 5. Bekijk de profielen van modellen om meer over ze te weten te komen.
 6. Je kan geschenken naar modellen sturen voor extra geld als je hun show geweldig vindt.
 7. Je krijgt een melding wanneer je favoriete modellen online komen.
 8. Bekijk opgenomen shows van modellen om een idee te hebben van wat je kunt verwachten tijdens zo een show.
 9. Bekijk welke modellen hoge ratings hebben en welke nieuw op de site zijn.
 10. xCams biedt ook een speciale dienst genaamd 'One2One', waar je met een model in een privé kamer kunt praten 

Prijzen en kosten

Registratie is gratis op xCams, maar om meer functies van de site te gebruiken, moet je wel betalen. Je kunt met amateur- en ervaren modellen chatten vanaf $ 2,38 per minuut, en pakjes kopen voor $ 0,31 per minuut. Verborgen kosten: Geen gevonden


Voordelen

 • xCams is gebruiksvriendelijk; je zult moeilijk verdwalen op de site.
 • xCams heeft tal van aantrekkelijke mannen, vrouwen en transseksuelen om uit te kiezen. xCams biedt je een breed scala aan modellen, zodat je je fantasieën waar kunt maken.
 • xCams heeft vele speciale functies, zoals de One2One chat, waar je een sexy model voor jezelf kunt hebben.


Klachten en nadelen

Een nadeel is dat de selectie keuzes op xCams willekeurig zijn en je niet helpen om te vinden wat je zoekt. Je kiest modellen op basis van de kwaliteit van hun live stream en de tijd dat ze online zijn, evenals leeftijd, gesproken talen en geslacht. Veel gebruikers zouden liever modellen vinden op basis van fysieke eigenschappen, waaronder haarkleur en etniciteit. Maar dit is niet beschikbaar op xCams en je moet surfen tot je een model vindt dat naar jouw smaak is.


XCams Reviews

Bezoek XCams

Schrijf een review