Het overgrootste deel van de dag vind je op iFriends ongeveer 100 modellen online, wat betekent dat je een behoorlijke keus hebt. De modellen geven solo- en een-op-een- shows, als het nu een man of een vrouw is. Van dat aantal zijn maar een klein aantal heren. Om de selectie kleiner te maken, vind je een gedetailleerde zoekpagina waarmee je modellen kunt vinden op basis van lengte, gewicht, leeftijd, opbouw, oogkleur en haarlengte. Er is ook een zoekbalk voor algemenere vragen. 

De meeste modellen bieden geen gratis videochat, maar sommige wel. Voor degenen die dat niet doen, heb je de optie om 20 seconden gratis een preview te bekijken, zodat je een weloverwogen keus kunt doen. In 20 seconden heb je geen tijd om te zien hoe de persoon in elkaar zit en wat ze allemaal willen doen, maar het is beter dan niets. 

Vrijwel alle cams zijn nu of in HD of HQ. Er zijn genoeg opties om het lettertype en de cameragrootte te wijzigen. Er is geen timer voor je financiën terwijl je in een privé chat bent. Dit kan een probleem zijn wanneer je te verdiept raakt in een show en geen aandacht besteedt aan hoeveel je uitgeeft. Aan de andere kant kan het betekenen dat ze goed is en waarschijnlijk de moeite waard is om de tijd te negeren. Er is ook geen kwitantie, maar je kunt je accountinstellingen controleren en een gedetailleerd overzicht krijgen van al je aankopen. 

De meeste bieden cam2cam en tweerichtings geluid, maar niet allemaal. Dus controleer het voordat je een chat start. Jammer genoeg is cam2cam alleen beschikbaar voor "elite" -leden, wat een maandelijkse kost betekent. De site heeft goed werk geleverd door eenvoudig herkenbare symbolen te bieden met een duidelijke omschrijving over wat ze doen. Veel modellen bieden ook een telefoonseks-optie als je een diepgaand gesprek met hen wilt voeren terwijl ze een show geven.

Er zijn allerlei interessante functies op de site, terwijl andere storend kunnen zijn. Ze bieden bijvoorbeeld verschillende manieren om door de profielen te bekijken, de mogelijkheid om live cam-sessies te bespioneren, cam roulette (random performer streams) en meer.


De modellen stellen hun eigen prijzen vast. Terwijl de meeste zo laag kunnen zijn als $1,99 / minuut kunnen ze ook zo hoog als $9,99 / minuut zijn. De gemiddelde cam is $3,99 / minuut. Over het algemeen is een fetish- of koppelshow duurder. Veel van de modellen hebben een gedetailleerde bios, samen met tal van gratis video's en foto’s. Het enige is dat je bereid moet zijn om door de bios te scrollen om ze te vinden. Het is echter de moeite waard om opzoek te gaan, want sommigen hebben een aanzienlijke hoeveelheid gratis materiaal waar je van kunt genieten.


De site werkte op iPhone’s. De stream ziet er net zo goed uit als op de desktopversie en chatten met de artiesten is net zo makkelijk. Je hebt ook de mogelijkheid lid te worden van een fanclub van een performer en toegang te krijgen tot video's, foto's en andere lekkernijen waar niet-fanclubleden geen toegang tot hebben. Sommige artiesten vragen hiervoor geld, terwijl anderen het gratis aanbieden, dus kijk rond en kijk wat je vindt.


Uiteindelijk is iFriends een site die minder is, maar je soms toch kan verrassen. Naar mijn mening zou de site een verbouwing kunnen ondergaan, waarbij 80% van alles wat er nu op is, verwijderd kan worden. Ook kunnen de live interacties beter gemaakt worden. Beperkte gratis chat is ook een groot nadeel voor mij - het is gewoon een poging om je geld te pakken. Ik kan een site die dergelijke tactieken gebruikt, niet aanbevelen.


iFriends Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over iFriends.

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen reviewVergelijkWebcamsites

VergelijkWebcamsites.nl is dé site die webcamsite vergelijken eenvoudig maakt!

Ben je al lang op zoek naar een camsite, zoals Chaturbate, Islive of LiveJasmin, maar vind je het lastig een keuze te maken? Vandaag de dag maken veel surfers gebruik van vergelijkwebcamsites.nl. Heb jij onlangs nog iets meegemaakt en wil jij dit met anderen delen? Schrijf dan gratis een review! Ohja, inschrijven is niet verplicht, zo blijf je lekker anoniem.