Cam4.com is een website voor volwassenen die volwassen entertainment biedt, waaronder vrouwelijke shows, mannelijke shows, paarshows en transgender shows. De openingspagina laat zien dat minderjarige bezoekers niet toegelaten worden omdat de site expliciete beelden/filmpjes bevat. De site heeft een reeks erotische categorieën waarvan  sommige gratis zijn. Premium-lidmaatschap is ook beschikbaar voor gebruikers, waar ze betalen om aanvullende diensten en functies te krijgen.

Zo ongeveer de gehele site is gratis te gebruikenOm meer te krijgen dan alleen de gratis opties, kun je betalen voor lidmaatschap en je aanmelden. Cam4 heeft gebruikers niet veel problemen gegeven en de betrouwbaarheid van de site lijkt ook zeer hoog te zijn.

Cam4 Site Features 

 1. Een kalender voor online erotische shows is een functie die beschikbaar is voor premium leden, en laat je zien wie, op bepaalde momenten of in de toekomst, online zal zijn.
 2. Uitgebreide zoekfuncties om precies te vinden wat je zoekt.
 3. Opties voor gasten die gewoon Cam4 willen uitproberen. Cam4 biedt gratis diensten zodat mensen de site kunnen uitproberen voordat ze beslissen te betalen.
 4. De mogelijkheid om tokens te kopen zodat je kunt betalen voor privé shows en andere speciale functies.
 5. Toegang tot meisjescams, mannelijke cams en transexuele cams.
 6. Binnen enkele seconden kun je verbonden zijn met HD videochat, zonder langzame servers.
 7. Gratis basislidmaatschap heeft de volgende opties: cams bekijken, zelf een show geven, chat, tippen, prijzen winnen  en super shows bekijken.
 8. Een Gouden lidmaatschap geeft je de volgende mogelijkheden: Alle opties van een gratis lidmaatschap, met extra functies zoals: chat in supershows, multi-cam, full screen, privéberichten, privékamers, verbeterde chat, verbeterde zoekopdracht, geen reclame en 100 gratis tokens voor speciale functies.
 9. Er is ook een optie voor een gratis gold membership trial indien je nog niet zeker bent of je wilt betalen. Dit proces loopt voor een periode van drie dagen, waardoor jw de site kunt verkennen en kijken of je het leuk vindt.

Prijzen en kosten

Cam4 heeft heel wat gratis opties die je toegang biedt tot gratis shows en functies in de optie 'Gratis basis lidmaatschap' van de site. Zo kun je de website uitproberen en zien of je het leuk vindt voordat je besluit om te betalen. Het bekijken van een cam is beperkt terwijl het betalen voor een lidmaatschap je toegang geeft tot alle functies van de site. Een Gouden lidmaatschap kost $ 19,95 per maand. Verborgen kosten: Geen gevonden


Voordelen

Gratis functies, waaronder in het basis lidmaatschap. Hierdoor kun je genieten van de site zonder te betalen. Makkelijk te gebruiken. Hoge videokwaliteit. Mannelijke, vrouwelijke en transexuele shows. Uitstekende mogelijkheden voor gouden leden waaronder 100 gratis tokens en multi-cam.


Klachten en nadelen

Er zijn een aantal negatieve recensies gevonden over Cam4.com. Enkele hiervan zijn: Gebruikers zijn opgelicht door de modellen of de modellen hebben een show geweigerd waarvoor reeds betaald is. Van Sommige gebruikers is het account bevroren zonder reden en hebben ze geen zinvolle reactie gekregen uit het support team van Cam4.


Cam4 Reviews

  goldmembership ben je gewoon geld kwijt

  Met goldmembership ben je gewoon geld kwijt. Dit moet er uit. Camera werkt niet en privé kan je ook niet.

  Sterke punten
  gratis chatten,
  leuke functies

  Zwakke punten
  goldmembership doet niets, geen uitleg in FAQ, je kan je geld niet afhalen, vrouwen vragen te veel fooien

Bezoek Cam4

Schrijf een review