Cam4.com is een website voor volwassenen die volwassen entertainment biedt, waaronder vrouwelijke shows, mannelijke shows, paarshows en transgender shows. De openingspagina laat zien dat minderjarige bezoekers niet toegelaten worden omdat de site expliciete beelden/filmpjes bevat. De site heeft een reeks erotische categorieën waarvan  sommige gratis zijn. Premium-lidmaatschap is ook beschikbaar voor gebruikers, waar ze betalen om aanvullende diensten en functies te krijgen.

Zo ongeveer de gehele site is gratis te gebruikenOm meer te krijgen dan alleen de gratis opties, kun je betalen voor lidmaatschap en je aanmelden. Cam4 heeft gebruikers niet veel problemen gegeven en de betrouwbaarheid van de site lijkt ook zeer hoog te zijn.

Cam4 Site Features 

 1. Een kalender voor online erotische shows is een functie die beschikbaar is voor premium leden, en laat je zien wie, op bepaalde momenten of in de toekomst, online zal zijn.
 2. Uitgebreide zoekfuncties om precies te vinden wat je zoekt.
 3. Opties voor gasten die gewoon Cam4 willen uitproberen. Cam4 biedt gratis diensten zodat mensen de site kunnen uitproberen voordat ze beslissen te betalen.
 4. De mogelijkheid om tokens te kopen zodat je kunt betalen voor privé shows en andere speciale functies.
 5. Toegang tot meisjescams, mannelijke cams en transexuele cams.
 6. Binnen enkele seconden kun je verbonden zijn met HD videochat, zonder langzame servers.
 7. Gratis basislidmaatschap heeft de volgende opties: cams bekijken, zelf een show geven, chat, tippen, prijzen winnen  en super shows bekijken.
 8. Een Gouden lidmaatschap geeft je de volgende mogelijkheden: Alle opties van een gratis lidmaatschap, met extra functies zoals: chat in supershows, multi-cam, full screen, privéberichten, privékamers, verbeterde chat, verbeterde zoekopdracht, geen reclame en 100 gratis tokens voor speciale functies.
 9. Er is ook een optie voor een gratis gold membership trial indien je nog niet zeker bent of je wilt betalen. Dit proces loopt voor een periode van drie dagen, waardoor jw de site kunt verkennen en kijken of je het leuk vindt.

Prijzen en kosten

Cam4 heeft heel wat gratis opties die je toegang biedt tot gratis shows en functies in de optie 'Gratis basis lidmaatschap' van de site. Zo kun je de website uitproberen en zien of je het leuk vindt voordat je besluit om te betalen. Het bekijken van een cam is beperkt terwijl het betalen voor een lidmaatschap je toegang geeft tot alle functies van de site. Een Gouden lidmaatschap kost $ 19,95 per maand. Verborgen kosten: Geen gevonden


Voordelen

Gratis functies, waaronder in het basis lidmaatschap. Hierdoor kun je genieten van de site zonder te betalen. Makkelijk te gebruiken. Hoge videokwaliteit. Mannelijke, vrouwelijke en transexuele shows. Uitstekende mogelijkheden voor gouden leden waaronder 100 gratis tokens en multi-cam.


Klachten en nadelen

Er zijn een aantal negatieve recensies gevonden over Cam4.com. Enkele hiervan zijn: Gebruikers zijn opgelicht door de modellen of de modellen hebben een show geweigerd waarvoor reeds betaald is. Van Sommige gebruikers is het account bevroren zonder reden en hebben ze geen zinvolle reactie gekregen uit het support team van Cam4.


Cam4 Reviews

  gaat om je gegevens!

  ID check is om het moederbedrijf Surecom Corporation NV van gegevens te voorzien. De grootste privacy fraude leidt grote gevolgen bij datalekken. Cam4 lapt alle privacy wetgeving aan de laars. Maart 2020 lekte de website CAM4 10,88 miljard records. Onder de gelekte records was er gevoelige informatie met volledige namen, e-mailadressen, seksuele geaardheid, chattranscripties, transcripties van e-mailcorrespondentie, IP-adressen, wachtwoordhashes en betalingslogboeken.

  Bovendien, zijn de e-mailadressen gekoppeld aan cloudopslagdiensten. Aanvallers hadden toegang tot de blootgestelde gegevens en konden met succes phishing-aanvallen op die gebruikers uitvoeren, daardoor was verdere toegang tot persoonlijke foto's en bedrijfsinformatie.

  Over het algemeen kan dit datalek vanwege zijn aard ertoe leiden dat gecompromitteerde gebruikers in de toekomst worden betrokken bij chantagepogingen. te voorzien van je gegevens!!De werkwijze van cam4 is niet veranderd, ook deinst de organisatie niet weg om fraude te plegen. Wanneer je Cam4 wijst op ongeregeldheden, houd er rekening mee, dat ze alles zonder mededeling blokkeren.
  Het bedrijf staat erom bekend en berucht zich niets aan te trekken van de ACM en de Autoriteit Persoonsgegevens. Wees op je hoede en denk goed na, of je aan de ID-check mee wil doen en wat het betekent als je akkoord gaat met voorwaarden van dit bedrijf

  Sterke punten
  leuke site.

  Zwakke punten
  Aansporen tot aankopen. Blokkeren zonder bereikbaar voor commentaar. Tokens ben je kwijt

  sekse veranderen

  Heb op mijn profiel vrouw staan en ik ben een man hoe kan ik dit veranderen ? Alles kan ik veranderen behalve van vrouw naar man . Hoe doe ik dit . Bedankt voor de hulp.

  Cam4 werkt met scammers

  Ik heb een scammer ontdekt die me voor meer dan 10000 euro heeft opgelicht.
  In plaats dat zij is verbannen ben ik verbannen van de site omdat ik haar op aansprak.

  Kijk dus uit CAM4 doet dus niet aan scammers. Daar is het laatste woord nog niet over gesproken en ik ben van plan een jurist in de armen te nemen.

  Trap er dus niet in. CAM4 is één gote oplichting. Ook moet je opletten dat als je voor de eerste keer tokens koopt, je automatisch een gold member wordt, waarmee je hun dus gerechtigd om iedere maamd een bedrag van je rekening af te schrijven.

  Eén grote corrupte bende dus.

  Sterke punten
  Niet.

  Zwakke punten
  Deze site zou uit nederland verbannen moeten worden.

  Oplichting

  Mensen trap hier niet in alles wat je verdiend hebt en je wilt laten uitbetalen krijg je niet 1 grote oplichting hoop dat ik op deze manier anderen hiervoor kan waarschuwen

  Sterke punten
  0 sterren kan ik niet geven maar deze site verdiend helemaal geen sterren

  Zwakke punten
  Niet uitbetalen

  Oplichting

  Als je op deze site gaat om uit te zenden kan je tokens krijgen van bezoekers die deze moeten kopen. Ontvangen tokens kunnen omgezet worden in geld. Maar als je dit geld wilt laten uitbetalen is er altijd wat.......geld nooit ontvangen dus kopers van tokens....pas op! Oplichting!

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  goldmembership ben je gewoon geld kwijt

  Met goldmembership ben je gewoon geld kwijt. Dit moet er uit. Camera werkt niet en privé kan je ook niet.

  Sterke punten
  gratis chatten,
  leuke functies

  Zwakke punten
  goldmembership doet niets, geen uitleg in FAQ, je kan je geld niet afhalen, vrouwen vragen te veel fooien

  Topper

  Dit is toch 1 van mijn favoriete camsites. Instappen kost helemaal niets en je kunt prachtig kijken of er dames of koppels zijn die hot zijn.

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  af en toe reclame

Bezoek Cam4

Schrijf een review